PVC vloer prijs

Binnen de categorie PVC vloeren zijn er in heel wat verschillende prijsklassen. Maar wat is nu een goede prijs voor zulke prachtige vloeren? Bij pvcvloerenxl.nl vindt men de beste prijzen per soort PVC vloer.

Wat kost zo’n PVC vloer nu eigenlijk?
Globaal genomen ligt het prijsniveau van PVC vloeren ongeveer even hoog als de prijzen van laminaat vloeren. De prijzen hebben dus een gelijkwaardig niveau. Wanneer men op zoek is naar een vloer van hoge kwaliteit, kiest men best voor een PVC vloer uit de prijsklasse die varieert van 15 euro tot en met 30 euro.

De goedkopere PVC vloer: ongeveer 10 euro
Hoewel de kwaliteit misschien iets minder hoogwaardig is, is deze vloer nog steeds uitstekend. Ideaal als vloer voor een slaapkamer voor kinderen of voor een studentenkamer.

Een perfecte prijs/kwaliteit-verhouding: tussen 15 à 25 euro
Deze vloeren zijn prima betaalbaar en beschikken over een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ze zijn ideaal om toe te passen in bijvoorbeeld een woonkamer. Eigenlijk kunnen ze haast overal in en zelfs rondom het huis gebruikt worden!

Industrieel of Design PVC: meer dan 30 euro
Deze vloeren zijn van een uitmuntende kwaliteit en worden gebruikt door bedrijven waar er elke dag duizenden mensen over de vloer moeten lopen. Het kunnen ook gewoon veel te dure topmerken zijn waarbij men flink extra betaalt voor de naam van het merk. De verhouding tussen kwaliteit en prijs zijn hier uit balans. Voor bedrijven is het de moeite waard te investeren in een goede PVC vloer die enkele jaren meegaat.